Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2023, 14:59

Slučaj zlostavljanja koze u Mislođinu: Uhapšena 2 muškarce, za još dvojicom se traga

Dva muškarca uhapšena su u Mislođinu zbog slučaja zoofilije kada je jedan muškarac silovao kozu.
– Privedena su dvojica muškaraca – vlasnik koze i čovek koji je snimao ceo događaj. Oni su privedeni u policijsku stanicu na ispitivanje. Čeka se odluka tužioca. Traga se za još dva lica – počiniocem i još jednim licem koje je bilo prisutno – kaže za Telegraf.rs predsednik pokreta „Levijatan“ i „Srpsko-ruskog pokreta“ Pavle Bihali, koji je objavio jezivi snimak zlostavljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << životinje.
On ističe da lica koja su zadržana nikako ne bi smela da budu puštena.
– Postoji opasnost da će da ponove krivično delo. Takođe, mogu da utiču na svedoke, jer nisu sva lica uhapšena. Taj događaj doveo je i do uznemirenja javnosti. Dakle, postoje elementi za zadržavanje u pritvoru. Ako izađu iz pritvora, oni će međusobno da se dogovaraju i od te priče neće biti ništa – dodao je Bihali.
Podsetimo, za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja počiniocu preti novčana kazna ili zatvorska kazna u trajanju do dve godine.
Predložene veće kazne za zlostavljanje životinja

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.