Slavi se ROĐENJE ALEKSANDRA, dom posebno dekorisan: Slika TRI PRESREĆNE BAKE ODUŠEVILA SVE! (foto)

Izvor: Story, 07.Mar.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavi se ROĐENJE ALEKSANDRA, dom posebno dekorisan: Slika TRI PRESREĆNE BAKE ODUŠEVILA SVE! (foto)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postali su roditelji dečaka Aleksandra, a sada su organizovali proslavu u kući na Bežanijskoj kosi. Pevačica nije krila sreću zbog prinove, pa se preko društvenih mreža odmah obratila fanovima, a sada njeni najbliži slave rođenje sina. Ona nije prisustvovala slavlju, s obzirom da je u porodilištu. Među prvima su se ... The post Slavi se ROĐENJE ALEKSANDRA, dom posebno dekorisan: Slika TRI PRESREĆNE BAKE ODUŠEVILA SVE! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLAVLJE U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ Povodom Aleksandrovog rođenja dom posebno dekorisan, a ponosne bake ne skrivaju sreću

Izvor: Blic, 07.Mar.2019

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović juče su postali roditelji dečaka Aleksandra, a večeras je upriličeno slavlje povodom prinove.

Nastavak na Blic...

Pogledajte sve fotke! Evo ko je bio na ludom slavlju kod familije Živojinović!

Izvor: Svet, 08.Mar.2019, 12:22

Sinoć je u domu porodice Živojinović organizovano veliko slavlje povodom rođenja Filipovog i Aleksandrinog sina Aleksandra.. Poznata porodica ugostila je brojne pripadnike javne scene.. Pogledajte ko je sve bio:. . SvetRajko Ristić .The post Pogledajte sve fotke! Evo ko je bio na ludom...

Nastavak na Svet...

Živojinovići slavili rođenje naslednika Aleksandra (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2019

Pevačica Aleksandra Živojinović, koja je popularnost stekla pod devojačkim prezimenom Prijović, i Filip Živojinović pre dva dana postali su roditelji...Popularni par je dobio sina koga su nazvali Aleksandar...Aleksandar Živojinović Jel vam je drago što je (napokon) među nama ? #aleksandraprijovic...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.