Izvor: Kurir, 06.Sep.2008, 06:37 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Slatki ukrasi
Za dekorisanje voća važno je da ono bude sveže, a nož mora biti mali, oštar i obavezno od nerđajućeg čelika, jer se u protivnom boja voća menja. Najlakše se ukrašavaju jabuke, lubenice i dinje, a kao dodaci sjajno će poslužiti i banane i bobičasto voće. Jedan od jednostavnijih načina za dekorisanje lubenica i dinja je da ih jednostavno presečete na pola, unutrašnjost voća izdubite, sadržaj pomešajte sa bilo kojom pripremljenom voćnom salatom, pa poklopite gornjim delom. Tako ćete dobiti efektno posluženu salatu.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.