Slatki ukrasi

Izvor: Kurir, 06.Sep.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slatki ukrasi

Za dekorisanje voća važno je da ono bude sveže, a nož mora biti mali, oštar i obavezno od nerđajućeg čelika, jer se u protivnom boja voća menja. Najlakše se ukrašavaju jabuke, lubenice i dinje, a kao dodaci sjajno će poslužiti i banane i bobičasto voće. Jedan od jednostavnijih načina za dekorisanje lubenica i dinja je da ih jednostavno presečete na pola, unutrašnjost voća izdubite, sadržaj pomešajte sa bilo kojom pripremljenom voćnom salatom, pa poklopite gornjim delom. Tako ćete dobiti efektno posluženu salatu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.