Slađa Alegro i njen suprug KRSTILI ĆERKICU Milu, OVI PRIZORI su nešto najslađe što ćete danas videti! (foto)

Izvor: Story, 25.Apr.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Alegro i njen suprug KRSTILI ĆERKICU Milu, OVI PRIZORI su nešto najslađe što ćete danas videti! (foto)

Pevačica Slađa Alegro, 14. juna prethodne godine postala je mama. Nakon višegodišnje borbe za potomstvo, pevačica i njen suprug Zoran dobili su ćerkicu Milu, koja im je otkada je stigla na svet, ulepšavala svaki dan. View this post on Instagram "Ви који се у Христа крстисте, у Христа се обукосте" A post shared by Sladja ... The post Slađa Alegro i njen suprug KRSTILI ĆERKICU Milu, OVI PRIZORI su nešto najslađe što ćete danas videti! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

BLISTA U DRUGOM STANJU: Voditeljka Ksenija Bujišić pokazala kako izgleda u poodmakloj trudnoći

Izvor: Story, 25.Apr.2019

Lepa voditeljka vremenske prognoze na “Prvoj” televiziji, Ksenija Bujišić, je u drugom stanju, a danas je za Instagram pozirala i ponosno pokazala stomak. Buduća mama je početkom ove godine saznalo se da je trudna, a nedavno je otkrila i kako nosi devojčicu. Ona je danas svima pokazala kako...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.