Izvor: Luftika.rs, 15.Dec.2023, 13:23

Škorpiji, Strelcu i Ovnu se*s je važniji od ljubavi, a fizička privlačnost im je ispred svega

Svi poznajemo nekog ko procenjuje i komentariše druge samo na osnovu fizičkog izgleda. Takvi ljudi se obično zaljube u tuđe obline i fizičku pojavu umesto u srce i dušu.
Bilo da se radi o ljubavnim sastancima, prijateljstvu ili emotivnoj vezi – oni stavljaju fizičku privlačnost ispred svega.
Škorpija Škorpije su poznate po „prljavom“ umu i senzualnoj prirodi. Za njih je seksualna intimnost od izuzetne važnosti, pa biraju samo partnere sjajne telesne građe, a emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uglavnom zanemaruju. Oni su izuzetno izbirljivi i mogu ići u krajnost samo kako bi izabrali partnera odličnog fizičkog izgleda.
Pripadnici ovog horoskopskog znaka neće imati ništa protiv veze samo kako bi zadovoljili svoju čežnju u krevetu. Emocionalna povezanost kod njih uvek dolazi kasnije.
Strelac Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj ličnosti i ne mogu da se vežu uz jednu osobu ili odgovornost. Osobe rođene u ovom znaku uvek stavljaju seks ispred ljubavi i lako se poigravaju s tuđim srcima jer nisu dovoljno ozbiljni za veze.
Vrlo su koketni i željni osvajanja različitih atraktivnih partnera za sopstveno zadovoljstvo.
Ovan Onima rođenima u znaku Ovna sve brzo dosadi i trebaju im različite vrste privlačnih partnera kako bi se zasitili. Oduvek u centru pažnje zbog najvećeg seksualnog nagona, oni uvek biraju seks pre ljubavi.
Ne treba im dugo vremena da se uzbude i često ulažu lude napore da ljubavnu seansu učine senzualnijom. Ovnovi su intenzivni ljubavnici, ali nisu preterano privrženi ni sentimentalni.
Izvor: Pinkvilla
Kako raskidaju muški horoskopski znakovi – neke ćete poželeti nikada da ne sretnete

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.