Skandalozno pevanje na Prvoj: Četiri i po muškarca u urnebesnom muzičkom takmičenju!

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandalozno pevanje na Prvoj: Četiri i po muškarca u urnebesnom muzičkom takmičenju!

Vrhunsko muzičko takmičenje Večevizija – We Understand The Future, kakvo do sada niste videli kod nas, stiže na Prvu srpsku televiziju u petak, 5. juna od 21:30h!

Četiri i po muškarca, foto: Promo

Sjajna ekipa petorice takmičara koju predvodi popularni voditelj Ivan Ivanović obećavaju odlično i nezaboravno veče prepuno humora i lošeg pevanja.

Četiri i po muškarca (Ivan Ivanović, Dragan Ilić, Branislav Raičević, Srđan Dinčić i Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Loka Nešović)  koje ste navikli da gledate u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem rešila su da pokažu sve svoje kvalitete i svojim talentom zauvek sruše snove svima onima koji se prijavljuju na muzička takmičenja. Koliko će Večevizija podsećati na tradicionalno takmičenje Evrosong govori činjenica da se pre emitovanja već javljaju brojne kontroverze kao što je na primer Lokino nepojavljivanje.

- Ovo je naša verzija Evrosonga pod nazivom Večevizija - We Understand The Future. Ideja je da se nas petorica takmičimo u pevanju i da svako prestavlja svoj kraj – otkriva nam Ivan.

-  Ja sam sa Voždovca, a Loka, naravno, sa starom osobinom Vračaraca nas je ispalio. Ima zamenu katetera na klinici u Padovi, pa neće moći da bude sa nama. Ovom emisijom smo hteli pre svega da pokažemo svima onima koji prave muzičke šou programe kako treba da izgleda snimanje jedne muzičke numere, tako da im toplo preporučujem da gledaju Večeviziju,  moći će mnogo da nauče - dodaje Ivanović.

Ivan kaže da obećavaju vrhunsku produkciju i skandalozno pevanje. Publika će moći da glasa putem Tvitera. Haštag će biti npr. #vecevizijaivan ili #vecevizijasrdjan….Pravila glasanja će detaljno biti objašnjena u emisiji.

Dragan Ilić poziva sve gledaoce da glasaju za njega jer time glasaju za stabilnu ekonomiju.

- Ja nastupam ispred Novog Beograda. U takmičenje uvodim važne društvene ciljeve kao što su monetarna politika, kursna lista i recikliranje. Ko bude čuo pesmu biće mu jasno zašto je tako - kaže Ilić.

Bane, stari Mirijevac veruje da će on odneti pobedu, jer iako ne učestvuje zbog pobede već iz ljubavi prema muzici i povrću, apsolutno je očekuje, jer Zvezdara koja u svom sastavu ima i najveće naselje Mirijevo, neće dozvoliti da njen predstavnik prođe sa bilo čim manjim od prvog mesta.

- Naša brda, naši potoci i naša deca, glasaće za mene - kaže Mirijevac nagoveštavajući temu numere kojom će se predstaviti:

- Svi znamo u kakvom vremenu brzog života živimo, koliko žurimo I brzo se hranimo. Povrće u našim životima nikad nije bilo u lošijem položaju. Zašto da i ono nema prava?

Predstavnik drevnog carskog grada Sirmijuma Srđan Dinčić  spremio je pesmu o novoj grani privrede  u Srbiji – Botovanje  i  veruje u pobedu jer kako kaže nema konkurenciju.

- Konkurencija je tragična, ako se uopšte mogu nazvati konkurencijom.  Recite mi, kada se u Mirijevu dobro pevalo -   zaključije takmičar Srđan Dinčić.

Sve će izgledati kao mali spektakl sa kratkim filmovima o svakom pevaču i svim pratećim rekvizitama, zastavicama, balonima… Pesme su muzički verne originalu, a tekstovi su izmenjeni i biće parodija na određene teme.

Voditeljski par Večevizije su Danijela i Stefan Buzurović.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.