Izvor: Luftika.rs, 27.Jul.2023, 15:05

Sjajna vikend destinacija kod Novog Sada je spoj Mediterana i vojvođanskog šarma (FOTO)

Vojvodina ima apsolutno sve predispozicije da se naši sugrađani iz raznih krajeva zemlje, ali i gosti iz inostranstva odmore, napune baterije tokom vikenda i predahnu od naporne svakodnevice.
Beograđanima je na samo sat vremena vožnje, a onima koji žive na jugu definitivno može da ponudi neko drugačije iskustvo.
Najpopularnije destinacije definitivno su Fruška gora kao i Novi Sad. Poznati po jedinstvenim salašima, ergelama ali i vinarijama, Vojvođani ali i Vojvodina mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vam ponude mnoštvo interesantnih aktivnosti.
Kako biste upoznali ovaj predeo naše zemlje na što bolji način, red je da vam ponudimo i mesto na kom možete da se stacionirate i odmarate. Mesto koje smo posebno odlučili da izdvojimo jeste kuća u Čeneju, koja se nalazi u blizini Novog Sada.
Lokacija je čini savršenim izborom ukoliko želite da budete okruženi prirodom, ali da vam grad ipak bude blizu. Smeštaj se nalazi na placu veličine 3000 m2 što ga čini idealnim mestom za uživanje u prostranom ravničarskom okruženju, piše Journal.rs.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Kuca 318 (@kuca318)


Bazen u društvu lipe i borova Kuća u sklopu svog dvorišta poseduje veliki bazen okružen hrastom, lipom i borovima koji će stvoriti savršen hlad i dopustiti vam da uživate u kupanju. Oko bazena nalaze se ležaljke za sve one koji žele da se odmaraju na suncu. Takođe, kao što smo već istakli, kuća se nalazi na placu koji ima 3000m2 što samo znači da ćete imati dovoljno prostora da se odmarate sa prijateljima i porodicom.
Kuća poseduje i roštilj, opremljena je ‘outdoor’ nameštajem, a ukoliko je potrebno na ovom mestu možete organizovati i proslave.
Pored kuće, tu je i letnjikovac sa spoljašnjom kuhinjom što samo znači da možete potpuno da se prepustite pripremanju omiljenih kulinarskih đakonija. Dvorište je opremljeno spravama za igru kao što je trambolina, tobogan i ljuljaška. Ukoliko dolazite sa decom, tu je i zanimacija za njih. U samom dvorištu kuće obezbeđen je prostrani parking.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Kuca 318 (@kuca318)


 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Kuca 318 (@kuca318)


Enterijer u kombinaciji mediteranskog i lokalnog dizajna Kada je reč o enterijeru ove kuće, možemo slobodno da kažemo da je kao stvorena za porodični letnji odmor. Pored prostrane dnevne sobe i kuhinje, kuća poseduje dve spavaće sobe.
Sama unutrašnjost čini kombinaciju mediteranskog i lokalnog dizajna. Sa svojim plavim prozorima i vratima definitvno odaje poseban šarm.
Kuća je već opremljena svim neophodnim stvarima za boravak, te tokom puta ne morate da razmišljate mnogo o tome da li ćete „imati sve što vam je potrebno“.
U blizini Novog Sada nalazi se čarobna plaža na kojoj nema gužve i do nje stižete za 40 minuta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.