Izvor: Luftika.rs, 22.Jul.2023, 12:05

Sin više od 2 godine puštao kosu kako bi se njegovoj oboleloj majci izradila perika

Melani Šaha je 61-godišnja majka šestoro dece iz Arizone kojoj je 2003. dijagnostikovan tumor na mozgu. Morala je proći kroz dve operacije kako bi se uklonio tumor, piše Today.
Tumor se ponovno pojavio, nakon čega joj je 2017. prepisano zračenje, zbog čega je izgubila kosu.
„Kad izgubiš kosu, izdvajaš se iz gomile pa i dobroćudni ljudi mogu reći reči koje ti slome srce“, izjavila je tada.
Dirljiv gest Pogođen teškim trenucima kroz koje mu je prolazila majka, njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << tada 28-godišnji sin Mat odlučio je da pusti kosu kako bi se od nje mogla napraviti perika.
Iako je Melani u početku oklevala, njen je sin bio odlučan u nameri da joj pomogne. Trebale su mu dve i po godine, a do marta prošle godine naraslo mu je 30 cm kose.

Mat je tada ošišao kosu koju su poslali kompaniji „Compassionate Creations“ iz Njuport Biča u Kaliforniji. Melani je u junu dobila periku izrađenu od kose njenog sina, a koštala je 2000 dolara.
„Boja je spektakularna, a periku smo prosledili frizerima da je ošišaju i stilizuju. Mat je rekao da mi super stoji“, izjavila je srećna mama.
„Ona je ta koja je meni prva dala kosu“ Skromnost, požrtvovanost i ljubav su vrednosti koje su na kraju pobedile.
„Nisam imao o čemu da razmišljam. Uostalom, ona je ta koja je meni prva dala kosu“, izjavio je Mat.

„Matov dar će se teško nadmašiti“, priznala je Melani, a njihova dirljiva porodična priča postala je viralna.
Izvor: Index.hr
Kakva šminkerka, ova žena je živi Transformers! (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.