Izvor: Luftika.rs, 11.Mar.2024, 13:24

Sin poznatog novosadskog biznismena izvređao policajce, pretio da će im ubiti decu

Sin poznatog novosadskog biznismena N. E, kog je policija zaustavila tokom kontrole saobraćaja, brutalno je izvređao policijske službenike i uputio niz pretnji njima, njihovim porodicama, a pored ostalog pominjao je i da će im ubiti decu.
Reč je o muškarcu koji je odranije poznat kao problematičan, već je hapšen zbog različitih krivičnih dela, ali je prošao bez odgovarajuće sankcije.
N. E. su policajci zaustvili 4. marta, a jedan od njih, videvši da bi situacija mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << eskalira, snimio je pretnje koje mu je N. E. uputio.
Taj snimak je prosleđen tužilaštvu u Novom Sadu, ali je sudija za prethodni postupak odlučila da N. E. ne zadrži u pritvoru do 30 dana, već mu je izdala meru kućnog pritvora sa nanogicom.
Policijski službenici, besni zbog ovakve odluke suda, posebno jer se radi o osobi poznatoj po problematičnom ponašanju i načinu na koji je razgovarao sa njihovim kolegama, objasnili su da napadnuti kolega strahuje za porodicu.
– Poznat je kao izuzetno nestabilna i nasilna ličnost. Kućni pritvor nije nešto što ga može zaustaviti da uradio ono čime je pretio našem kolegi on nema samokontrolu i ne razmišlja o posledicama. Naš kolega je u velikom strahu za sebe i porodicu jer i on sam zna o kakvom licu se radi – kazali su za Nova.rs.
Stravične pretnje upućene saobraćajcu možete poslušati OVDE.
Uroša Panića policija traži zbog prostitucije, a on do sada napravio više od 100 prekršaja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.