Izvor: Luftika.rs, 10.Feb.2024, 23:05

Sin ‘kraljice droge’ besan na kolumbijsku lepoticu jer je “poružnila njegovu majku”

Kolumbijsku glumicu i bivšu manekenku Sofiju Vergaru kritikovao je sin Grizelde Blanko zbog načina na koji je prikazala njegovu majku.
Naime, kolumbijska glumica igra kraljicu droge u Netfliksovoj seriji Griselda, a u ulozi je gotovo neprepoznatljiva.
– Sofija Vergara se nije konsultovala ni sa jednim članom porodice Blanko iz poštovanja ili tražila porodične detalje u portretisanju moje majke – rekao je Majkl Blanko za Foks njuz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Tvrdi i da je nudio svoje konsultantske usluge, ali da je Vergara, koja je i producent serije, odbila. On je za Dejli mejl rekao da mu se ne dopada Vergarino pojavljivanje u seriji.
– Moja majka je bila prelepa žena i ludo je što toliko ljudi kaže da Vergara treba da ‘izgleda kao narkomanka’. Činjenica da je zovu ružnom zaista me vređa – kaže on.
Izvor: Index
Prema Netfiksu Split je grad ćevapa i bureka, a na Hvaru nema spavanja od partijanja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.