Silikoni više nisu in, sad se usne pune ovako

Izvor: Mondo, 10.Avg.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silikoni više nisu "in", sad se usne pune ovako

Pune usne nikako ne izlaze iz mode, a devojke rade sve i svašta da bi postigle takav izgled. Sada je hit trajna šminka, odnosno tetoviranje usana.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Trajna šminka, odnosno tetoviranje određenih delova lica, nije nova metoda, ali je poslednjih godina postala izuzetno popularna jer su devojke shvatila da im usne "našminkane" na ovaj način mogu izgledati punije.

Možda to jeste bolja varijanta od odlaska pod nož, ali složićete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se da usne "napunjene" na ovaj način ne izgledaju mnogo prirodnije od silikona.

Dame koje su probale trajnu šminku, kažu da je prednost to što su usne uvek našminkane, ali i to što same možete da birate boju - ipak, najčešće se koriste dve ili tri različite nijanse, kako bi usne izgledale prirodnije.

Rezultat, kažu, traje između osam i deset godina, ali "šminka" mora da se osvežava na svake tri godine.

Pogledajte u videu kako se radi trajna šminka na usnama i kažite nam šta mislite o ovoj metodi.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.