Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2022, 15:28

Sexy voditeljka postala baka u 46. godini, a niko joj ne bi dao ni dana više od 30 (FOTO)

Voditeljka Irena Jovanović više od dve decenije prisutna je na medijskom nebu, a publiku je osvojila harizmom i prefinjenom lepotom. Danas je u njenom domu, kako prenosi Telegraf, veselo jer je njen stariji sin Luka postao otac.
Mladoj baki svi čestitaju. Iako uz fotografiju nije želela ništa da otkriva, komentari su odali srećne vesti.








View this post on Instagram






>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<











A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)


–  Čestitamo! Najlepša i najpoželjnija baka koju poznajemo – napisao je jedan gospodin i otkrio da je Irena dobila još jednu prelepu životnu ulogu.
Inače, Ireni često u komentarima ispod fotografija udeljuju komplimente zbog lepote i negovanog izgleda, ali da izgleda i duplo mlađe.
– Deca su ogledalo svojih roditelja, slika i prilika onoga što radimo u životu i u odnosu prema njima. Nepogrešivo se vide postavljene ili pomerene granice, ali i odnosi sa drugima su na testu. I pored toga što su današnja deca pred potpuno drugačijim izazovima, modeli rešavanja problema su uglavnom iz porodičnog miljea. Od svoje dece puno saznajem o sebi – priznala je Irena nedavno za Hello!I








View this post on Instagram


















A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)


Izvor: Telegraf
„Noge od milion dolara“: Srpska voditeljka fotkama sa mora izaziva tahikardiju (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Britni Spirs ponovo šokira, fotka sa plaže u stilu porno zvezda (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 06.Okt.2022, 11:45

Nekada velika muzička zvezda danas je bleda senka svog talenta i žrtva svoje neizmerne popularnosti.. Govori se već godinama o njenim psihičkim problemima i narušenom odnosu sa porodicom, a objavama na društvenim mrežama neprestano šokira svetsku javnost.. Sada je to ponovo uradila objavivši...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.