Sestra Jelisavete Orašanin se javno obratila Milošu Teodosiću uz dirljivu fotografiju

Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2024, 11:05

Sestra Jelisavete Orašanin se javno obratila Milošu Teodosiću uz dirljivu fotografiju

Sestra Jelisavete Orašanin je u jeku priča da se glumica razvodi od Miloša Teodosića, košarkašu čestitala rođendan objavom na Instagramu.
Miloš Teodosić danas puni 37 godina, a Milica, sestra njegove zakonite supruge, posvetila mu je objavu na Instagramu na kojoj piše “Srećan rođendan” uz fotografiju na kojoj košarkaš pozira s njenim sinom.
Foto: Printscreen Objava sestre Jelisavete Orašanin je, može se reći neočekivana, ako uzmemo u obzir to da svi domaći mediji bruje o razvodu poznatog para.
Nijedan od aktera priče nije se oglašavao u medijima povodom razvoda, a naša ekipa je juče usnimila glumicu kako kolima ulazi u garažu zgrade u kojoj je njihov porodični dom.
Međutim, kako piše Kurir,...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNI PAPARACO JELISAVETE I TEODOSIĆA Na njegov rođendan zajedno izlaze iz doma, glumica vozi muža u luks automobilu

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

Usred priča o razvodu, glumicu Jelisavetu Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, ekipa "Blica" ih je uslikala zajedno ispred zgrade na Vračaru u kojoj žive.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.