Izvor: Radio 021, 07.Feb.2024, 12:43

Šestoro povređenih u požaru u fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima: Poznat stepen njihovih povreda

Šestoro radnika povređeno je u fabrici "Milan Blagojević namenska" u Lučanima kada je došlo do požara u pogonu za proizvodnju jednobaznih baruta, u fazi gnjetanja.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac radnika poginulog 2017. o požaru u MB Namenska: Očekivano, „naprimali“ radnike a nisu ih obučili

Izvor: Danas, 07.Feb.2024

Bilo je za očekivanje da se desi nesreća poput ove u kojoj su povređeni radnici fabrike "Milan Blagojević" u Lučanima, kazao je Milovan Milivojević, otac Milomira Milivojevića koji je stradao 2017. godine kao radnik u istoj fabrici.

Nastavak na Danas...

Ponoš: Dok god je SNS na vlasti, radnici u vojnim fabrikama će odlaziti na posao kao na ruski rulet

Izvor: Danas, 07.Feb.2024

Zdravko Ponoš, predsednik stranke Srbija Centar, oglasio se povodom nove nesreće u fabrici Milan Blagojević u Lučanima, gde je u požaru povređeno šestoro radnika, ističući da će se takve stvari događati dok god je SNS na vlasti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.