Selena Gomez više NIJE NAJPRAĆENIJE OSOBA na Instagramu: Evo ko je sada na prvom mestu!

Izvor: Story, 30.Okt.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selena Gomez više NIJE NAJPRAĆENIJE OSOBA na Instagramu: Evo ko je sada na prvom mestu!

Pevačica Selena Gomez od 2016. godine bila je najpraćenija osoba na Instagramu, ali sada je neko uspeo da je pretekne. Novi “kralj Instagrama” je fudbaler Kristijano Ronaldo koji je godinama bio na drugom mestu, a sada ima čak 10 hiljada pratilaca više od Selene. View this post on Instagram Mood lol (I was looking at ... The post Selena Gomez više NIJE NAJPRAĆENIJE OSOBA na Instagramu: Evo ko je sada na prvom mestu! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poklonite se novom kralju "Instagrama"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2018

Selena Gomez je pala na drugo mesto...Društvena mreža koja je doživela vrtoglav uspon u poslednjih nekoliko godina dobila je svog novog "kralja"...Do juče je prvo mesto na listi najpraćenijih "Instagram" naloga držala Selena Gomez, ali od danas možemo da kažemo da imamo novog "gazdu"...Na prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.