Seksi najava! (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Nov.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi najava! (FOTO)

Lepotica seksi fotkom najavila novu kolekciju donjeg veša.

Foto: YouTube

Glumica Megan Foks (31) seksi fotografijom najavila nam je novu kolekciju donjeg veša brenda "Frederick’s of Hollywood". Ona je i ranije reklamirala njihovu liniju, i ne samo to - ona je i suvlasnica kolekcije i zajedno sa timom dizajnera kreira te modele.

Nema izvinjenja! (FOTO, VIDEO)

"Zavirite, uskoro stiže - baš na vreme za sezonu praznika", napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je glumica na Instagramu.

At it again. Sneak peak, coming soon- just in time for festival season. @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on Nov 9, 2017 at 6:08pm PST

Ako se po jutru dan poznaje i možemo da sudimo po ovoj fotografiji, kolekcija će biti veoma, veoma seksi.

To nas i ne iznenađuje jer je Megan ranije rekla da svi modeli koje ovaj brend radi treba da vas "navedu da više cenite svoje telo".

Bila je borba imati ovakvo telo! (FOTO, VIDEO)

"Mislim da je divno ako se osećate udobno i seksi u svom telu, i ne treba vam ničije ‘priznanje’ za to", rekla je Foksova.

Slavna mama na meti kritika!

Dok čekamo novu, podsetimo se prethodne kolekcije:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.