“Seks za početnike”: Hit predstava koja razbija tabue premijerno 27. aprila u Pozorištu mladih

Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2024, 12:34

“Seks za početnike”: Hit predstava koja razbija tabue premijerno 27. aprila u Pozorištu mladih

Knjiga Jasminke Petrović “Seks za početnike”, bila je inspiracija za nastanak istoimene prestave u Pozorištu mladih, čija će premijera biti održana 27. aprila u 19 sati, na Velikoj sceni ovog teatra.
Predstavu je, prema dramatizaciji Jelene Mijović, režirala Jana Maričić, a glumačku ekipu predstave čine: Marija Radovanov, Aleksandar Milković, Ksenija Mitrović, Vučen Vuk Pećanac i Đorđe Mitrović.
Scenografkinja je Milica Surutka, kostime je dizajnirala Biljana Grgur, a kompozitor je Boža Obradinović.
Prve reprize biće održane 28. i 30. aprila.
“Mladi su prepušteni sebi, vršnjacima i nefiltriranim internet sadržajima” Svoje viđenje shvatanja teme seksa u konzervativnom srpskom društvu...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

SURČINSKI TEATAR: Svečano otvaranje uz predstavu „Knjiga o Milutinu“

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Apr.2024

Opština Surčin dobila je teatar koji se nalazi u uređenoj sali opštinskog Doma kulture, a svečano otvaranje Teatra u Surčinu biće upriličeno 19. aprila u 20 časova. . .  . Na repertoaru je kultna pozorišna predstava "Knjiga o Milutinu" sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi..  . Adresa...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.