Seka ovom izjavom dokazala koliko voli Slađu Alegro: Evo šta joj je poželela za rođendan

Izvor: Story, 29.Jun.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka ovom izjavom dokazala koliko voli Slađu Alegro: Evo šta joj je poželela za rođendan

Pevačica Slađa Alegro juče je imala dva povoda za slavlje, njen rođendan i rođenje naslednice Mile koja je nedavno došla na svet. Amazing night💟 #sladjaallegro #serbiansinger #pink #pregnantwoman #7m #happylife #happywoman #starkarena #sekaaleksic A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Apr 14, 2018 at 4:25pm PDT S obzirom da znamo koliko su Seka i ... The post Seka ovom izjavom dokazala koliko voli Slađu Alegro: Evo šta joj je poželela za rođendan appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Surovo iskrena: Nikolija otkrila zašto se ne pojavljuje sa Reljom u javnosti

Izvor: Story, 29.Jun.2018

Popularna pevačica Nikolija Jovanović promenila je život iz korena kako se ostvarila u ulozi majke, ali to je svakako nije sprečilo da i pored toga izgleda uvek atraktivno. Nema vece srece od njih dvoje….❤️ A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jun 14, 2018 at 5:41am PDT Ono što...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.