Šefica kabineta Danice Grujičić smenjena zbog vulgarnih poruka i golišavih fotki

Izvor: Luftika.rs, 01.Sep.2023, 17:05

Šefica kabineta Danice Grujičić smenjena zbog vulgarnih poruka i golišavih fotki

Šefica kabineta ministarke zdravlja Jovana Lavrnić smenjena je zbog vulgarnog rečnika u svojim statusima i golišavijih fotografija!
Ovo je objavljeno na Instagram profilu Dr Checker uz nekoliko propratnih slika koje pokazuju neprimereno ponašanje za osobu na toj funciji, prenosi Kurir.








View this post on Instagram















>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << />


A post shared by Dr Checker (@dr_checker_srbija)


Na jednoj od njih se vidi odgovor na dopis upućen Ministarstvu zdravlja početkom avgusta o dostavljanju informacija odnosno profesionalne biografije posebnog savetnika – šefa kabineta Jovane Lavrnić na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja:
– Ministarstvo zdravlja nije u obavezi da poseduje profesionalnu biografiju – navedeno je iz Ministarstva.
Na profilu Dr Checker se može pročitati:
– Istina uvek nađe svoj put. I to će upravo biti jedini cilj Dr Checkera. Istina. Ovo je prva mala pobeda. Želimo zdrave i nasmejane građane, a od onih koji to treba da nam omoguće, pre svega jasno postavljene ciljeve i rezultat. Jer zdravlje jeste sreća. Imamo izgrađene bolnice, imamo opremu, imamo vrhunski medicinski kadar. Ali, kada imate profesionalni tim vrednih i posvećenih ljudi kojima su građani na prvom mestu, realne planove i viziju, rezultat neće izostati. I Dr Checker će vredno raditi u službi građana i njihovog zdravlja. Rezultate ćete sami oceniti! – napisano je pored fotografija:








View this post on Instagram


















A post shared by Dr Checker (@dr_checker_srbija)


– Statusi na društvenoj mreži i primitivizam su prihvatljivi, ali profesionalna biografija nije obavezna!
Iz Minstarstva zdravlja su rekli da nemaju komentar.
Danica Grujičić: Nisam ušla u politiku, ali moram da ublažim stavove

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

SMENJENA ŠEFICA KABINETA MINISTARKE GRUJIČIĆ Kačila golišave fotografije i koristila vulgarni rečnik EVO ŠTA KAŽU IZ MINISTARSTVA

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Sep.2023, 13:30

Šefica kabineta ministarke zdravlja Jovana Lavrnić smenjena je zbog vulgarnog rečnika u svojim statusima i golišavijih fotografija! Ovo je objavljeno na Instagram profilu Dr Checker uz nekoliko propratnih slika koje pokazuju neprimereno ponašanje za osobu na toj funciji, prenosi Kurir.   View...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.