Izvor: Luftika.rs, 14.Jan.2024, 23:05

Sećate se zgodnog baštovana iz „Očajnih domaćica“? Danas ima 45 godina i dalje ga žele

Američkog glumca Džesija Metkalfa mnogi pamte po ulozi zgodnog baštovana Džona Roulanda i ljubavnika čuvene Gabrijele Solis, koju je tumačila Eva Longorija u seriji „Očajne domaćice“.
Serija se emitovala od 2004. do 2012, ali on ju je napustio 2009, nakon što se pojavio u samo 30 epizoda.
Džesi je glumio mladog baštovana s kojim je Gabrijela varala svog muža Karlosa, a za Džesijem su tada uzdisale mnoge žene koje su gledale seriju.
Njegova poslednja veza bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << s Korin Džejmi-Li Kalf, a bliski izvori rekli su da se veza raspala jer su zaključili da je neće podići na viši nivo.








View this post on Instagram


















A post shared by Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe)


Pre nje Džesi je čak bio i veren s Karom Santanom i s njom je bio u vezi 10 godina. Međutim, njihova veza se raspala kad je počela pandemija. Kružile su priče da ga je prevarila sa starijim bratom Džareda Leta, Šenonom Letom, ali te priče nikad nisu potvrđene.
U septembru prošle godine glumca su fotografi uhvatili dok je na večeru vozio mlađanu manekenku Džosi Kanseko, a postoji li među njima nešto više, još se ne zna.








View this post on Instagram


















A post shared by Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe)


Inače, Longorija se nedavno prisetila snimanja s Džesijem, te je otkrila da on zapravo nije bio prvi izbor. Naime, on je glumio tinejdžera, a ona udatu ženu.
„Nije prvobitno trebalo da glumi baštovana. Trebao je jedan mlađi dečko, ali su uzeli Džesija jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila sam 40-godišnjakinju. On i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju hemiju na setu“, rekla je.








View this post on Instagram


















A post shared by Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe)


Bio je najbolji golman na svetu, a onda je pao u životni ponor, infarkt i razvod su ga unišitili
Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.