Saznajte lokaciju neverovatnog venčanja: Još jedan turski zavodnik staje na ludi kamen (FOTO)

Izvor: Story, 12.Feb.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte lokaciju neverovatnog venčanja: Još jedan turski zavodnik staje na ludi kamen (FOTO)

Kivanč Tatlitug, poznat kao Behlul iz serije Zabranjeno voće će ovih dana takođe stati na ludi kamen. On i njegova verenica Bašak Dizer su rešili da se venčaju van zemlje i već su pripremili avionske karte...

Foto: Fejsbuk

Harizmatični Kivanč Tatlitug (33), Behlul i iz Zabranjenog voća i Mehmet iz serije Gumuš, i njegova devojka Bašak Dizer, modna stilistkinja, venčaće se na Dan zaljubljenih, 14. februara 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << godine i to u Parizu, gradu zaljubljenih!

Turski mediji pišu da će venčanju prisustvovati najbliža familija i prijatelji, njih pedesetak, i da je mladoženja za njih već kupio avionske karte i obezbedio smeštaj. Ovaj nestašni momak čija je porodica poreklom iz Bosne svaki čas je menjao devojke, a smirio se tek otkad je u vezi sa Bašak.

Svadba od 4 dana o kojoj je će svi pričati: Detalji turskog venčanja decenije izašli na videlo

Upoznali su se još 2008. godine na setu serije Zabranjeno voće, ali je ona tada bila u braku sa Orenom Fransezom (nedavno se venčao sa Selen Sojder, Toprak iz serije Ljubav, vera, nada), suvlasnikom jedne poznate francuske reklamne agencije.

Četiri meseca nakon razvoda već je bila sa Kivančem, i od tada su nerazdvojni. Pratila ga je na svim snimanjima, uz njega bila i kad je lečio ranjeni ego zbog propasti serije Kurt Sejit i Šura. Uz nju se ovaj bivši košarkaš Galatasaraja i maneken sasvim smirio, pa čak i odrekao svoje velike ali opasne strasti – motora.

Nakon venčanja par će živeti u novoj kući koju je glumac kupio u ekskluzivnom kvartu Bebek. A odmah posle medenog meseca Kivanč se nakon dve godine ponovo vraća pred kamere u seriji Crno-belo. Stilistkinja će, najverovatnije, biti Bašak Tatlitug.



Posted by Kivanc Tatlitug on Saturday, 14 November 2015

Izvor: Lisa.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.