Savršena! (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Dec.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršena! (FOTO)

Sa time će se verovatno saglasiti i ceo muški rod...

Foto: YouTube, screenshot

Model Keli Bruk (32) ima savršeno telo, kažu istraživači sa Univerziteta u Teksasu. Verujemo da će se ovog puta svi ili barem veći deo muške populacije, saglasiti sa naučnicima.

Oni su se pozabavili izgledom tela ove lepotice - verujemo da im nije teško palo - i "otkrili" ono što smo već svi znali, da Keli ima "savršenu figuru".

Ova idealna žena visoka je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 1,68 metara, a obim grudi, struka i kukova su joj 99-63-91. I kažu da je takva prirodno, da nije imala nikakve estetske operacije.

Studija ovih naučnika pokazala je da je ovakva građa, koja se mnogim ženama ne sviđa, zapravo najbliže savršenstvu.

"Ova žena je potpuno prirodna i sa naučne tačke gledišta, savršena", kažu naučnici.

Iako muškarci lude za Keli Bruk, mnogi su ipak iznenađeni ovim rezultatima.

"Zaključak naučnika sa Univerziteta u Teksasu iznenadio je publiku jer, iako je poznato je shvatanje lepote kulturno uslovljeno i proizvoljno, prema parametrima mode, reklamnih kampanja i modela koje gledamo na televiji, savršeno telo je potpuno drugačije", kažu urednici svetskih modnih časopisa.

"Štaviše, takav koncept je često terao žene da loše osećaju u svom telu, pa čak neretko vodio i do poremećaja u ishrani, prilikom pokušaja da dostignu taj nezdravi ideal".

Prilikom analize idealnog tela, istraživači su u obzir uzimali mere tela, starost, usne, nos i kosu.

Iako proglašena savršenom ženom, Keli Bruk je nekoliko puta istakla da je ranije "patila zbog svog izgleda".

Uživajte u savršenstvu:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.