Saša Matić: Predah mi je bio preko potreban

Izvor: Story, 12.Feb.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Matić: Predah mi je bio preko potreban

Zajedno sa suprugom i ćerkama pevač Saša Matić proveo je čarobnih nedelju dana na Maldivima, gde su mu društvo pravili prijatelji i kumovi. Sa egzoričnog putovanja vratio se pun utisak i spreman da napravi koncert za pamćenje u beogradskoj Areni

Foto: Privatna arhiva

Folk pevač Saša Matić (37) nedavno se vratio sa Maldiva gde je boravio sa suprugom Anđom (40) i njihovim ćerkama Aleksandrom (12) i Tarom (8). Uživali su u belim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << peščanim plažama, plavom moru i odličnim morskim specijalitetima u drutšvu svojih prijatelja. Sa Matićima su bili pevač Gorana Gluhakovića iz OK benda sa porodicom, kao i Sašin kum sa svojom ženom i decom.

- Na odmoru sam imao sve ono što mi je baš bilo potrebno. Uživao sam u moru, miru i tišini, ali i činjenici da sam ugasio sve telefone - priča Saša Matić koji je sa nestrpljenjem očekivao trenutak kada će sa svojom porodicom otputovati na dugo očekivani i zaslužen odmor.

Kompletan tekst pročitajte u novom, 543. broju magazina Story, koji je u prodaji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.