Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 20:31

Sara (22) iz Beograda je UMRLA OD NAPADA ASTME, doktorka objašnjava kako je moguće da se tako nešto desi: JEDNA GREŠKA JE KOBNA

Srbiju je zaprepastila smrt mlade Sare Petković (22) iz Beograda, koja je preminula pre desetak dana nakon snažnog napada astme, dok su službe Hitne pomoći prebacivale odgovornost jedna na drugu ko treba da ode na adresu na kojoj je devojka živela i sa koje je upućen poziv. Kada je Hitna pomoć stigla, lekari su samo mogli da konstatuju smrt, pa je s jedne strane javnost zgrožena zbog izostanka pravovremene reakcije, a sa druge strane zgranuta - kako je moguće da neko umre od napada astme.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.