Izvor: Blic, 31.Maj.2023, 12:11

Šapić obišao radove u Bulevaru Zorana Đinđića: "Analiziramo gde sve bulevari mogu da se prošire, Stari savski most ostaje dok ne izgradimo tunel"

"Pokušaćemo da rasteretimo čep na raskrsnici kod Ušća. Da od raskrsnice sa Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića dobijemo po tri trake, što bi bilo rasterećenje za Novi Beograd. Radimo na analizi koji bulevari mogu da se prošire", rekao je danas Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, prilikom obilaska radova na produžetku Bulevara Zorana Đinđića do Vladimira Popovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro manje saobraćajne gužve u Beogradu – evo kako će se ubrzati gradski prevoz

Izvor: B92, 31.Maj.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas radove na proširenju Bulevara Zorana Đinđića, od Ulice Milentija Popovića do Ulice Vladimira Popovića i istakao da će taj deo saobraćajnice biti završen do jeseni.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.