Izvor: Blic, 20.Nov.2023, 14:41

Šapić: Socijalne mere u koje spada i briga o beskućnicima su jedan od stubova politike Grada Beograda

"Privremeno prenoćište za beskućnike na Autokomandi i ove godine dostupno je svim osobama bez krova nad glavom kako bi se tokom hladnih meseci zagrejali, dobili obrok, okupali i po potrebi prespavali u zatvorenom. Još jedan takav objekat nalazi se u Lominoj, dok je za duži boravak beskućnika otvoreno i Prihvatilište za odrasla i stara lica u Kumodraškoj. Socijalna politika i socijalne mere su jedan od stubova politike Grada Beograda i mislim da smo u poslednjih godinu i po dana to dokazali", rekao je Aleksandar Šapić, predsednik privremenog organa Grada Beograda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO IZGLEDA PRENOĆIŠTE ZA BESKUĆNIKE NA AUTOKOMANDI: Svi bez krova nad glavom dobrodošli su da se tu okupaju, presvuku, pojedu

Izvor: Kurir, 20.Nov.2023

Socijalne mere, u koje spada i briga o beskućnicima, jedan su od stubova politike Grada Beograda, poručio Šapić

Nastavak na Kurir...

I ove godine privremeno prenoćište za beskućnike na Autokomandi

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 09:27

Sekretarijat za socijalnu zaštitu grada Beograda u saradnji sa Crvenim krstom Beograd, otvorio je i ove godine privremeno prenoćište za beskućnike na Autokomandi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.