Sanja Ilić u Mojih 50

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Ilić u Mojih 50

Od ponedeljka, 8. februara gost emisije Mojih 50 na Naxi radiju biće kompozitor i vođa grupe Balkanika, Aleksandar Sanja Ilić.

foto: Naxi media, Željka Dimić

U emisiji Mojih 50 Sanja će, pored ostalog, pričati o tome kako je pesma Plava ptica dospela u istoimenu predstavu. Setiće se i poslednjeg susreta sa Davorinom Popovićem, kao i prvog sa Đorđem Marjanovićem. Otkriće nam i kom velikom rok-bendu je on dao naziv, kao i ko je kumovao njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Balkaniki. Jedna od brojnih zanimljivih priča Sanje Ilića biće i o njegovom nastupu pred 90 000 ljudi.

Emisija Mojih 50 na program je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju, reprizu emisije možete slušati nedeljom od 15 do 20 časova. Emisiju Mojih 50, možete slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.