Sanja Đorđević: Karijeru sam zapostavila zbog ćerke

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Đorđević: Karijeru sam zapostavila zbog ćerke

Sanja Đorđević je rešila da se nakon višegodišnje pauze vrati na scenu i posveti svom poslu, koji je zapostavila, kako kaže, zbog ćerke.

Sanja Đorđević, foto: Marko Poplašen

Sama navodi da se uželela publike i nastupa, ali nije želela da bude sebična, već joj je školovanje deteta bilo najbitnije, piše dnevni list Alo.

- Dugo sam bila odsutna sa scene, bila sam maksimalno posvećena ćerki, koja je nastavila školovanje u Švajcarskoj. Sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kada joj je ostalo još šest meseci do sticanja magistrature, rešila sam da se vratim svom poslu. U saradnji sa svojim prijateljem Strujom, uradila sam dve pesme. Dijagnoza je za mlađe, ima dobar ritam, a Bol je pravi narodnjak, pesma koju sam snimila za svoju dušu, mada mi se javljaju kolege i kažu da su baš tu pesmu počeli da izvode na nastupima - iskrena je Đorđevićeva koja sada boravi u Beogradu.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.