Sandra Bulok u haljini Roksande Ilinčić

Izvor: Politika, 02.Jul.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Bulok u haljini Roksande Ilinčić

Žuta traka na kreaciji nije iznuđena premijerom filma „Malci” već se nalazi i na drugim modelima aktuelne kolekcije srpske dizajnerke

Na premijeri filma „Malci” (Minions) u Los Anđelesu, Sandra Bulok, jedna od glumica koja je pozajmila glas istoimenim crtanim junacima, nosila je haljinu Roksande Ilinčić i posebno dizajnirane cipele.

Žute salonke sa likovima ovih junaka potpisao je dizajner obuće Rupert Sanderson. Crna haljina pripijena u gornjem delu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << valovita, dužine do članaka, upotpunjena žutom paspul trakom bila je više nego savršeno uklopljena sa neobičnim salonkama koje su podsećale na junake filma – krupnooka bića. Inače, cipele će biti prodate na aukciji, a novac će ići u humanitarne svrhe.

Vodeći modni sajtovi dali su najviše ocene za sveden, ali istovremeno i atraktivan izgled oskarovke koja će 26. jula napuniti 51 godinu. Od detalja na sebi imala je i crne retro naočare brenda „dolče i gabana”.

Ona je još jedna u nizu slavnih dama koje su se odlučile za model naše dizajnerke, koja već godinama vrlo uspešno radi u Londonu. Detalj – žuta traka, kako su mnogi pomislili, nije iznuđena premijerom filma već se nalazi i na drugim modelima Roksandine aktuelne kolekcije.

Na profilu naše kreatorke na „Instagramu” tako se neposredno uz fotografiju holivudske dive nalazi i snimak jordanske kraljice Ranije u modelu kraće dužine, u teget-ljubičastoj boji, na kojem je žuti paspul takođe dominantan detalj.

Podsetimo, modele Roksande Ilinčić do sada su nosile mnoge poznate žene sveta, poput Mišel Obame (prva dama Amerike poslednji put se pojavila u Roksandinoj kreaciji tokom prolećne posete azijskom regionu), vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, Viktorije Bekam, Lejdi Gage, Runi Mara, Kejt Blačnet, Gvinet Paltrou...

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.