San Andreas novo akciono remek delo Dvejna Džonsona

Izvor: Story, 22.Maj.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Andreas novo akciono remek delo Dvejna Džonsona

San Andreas je akcionii triler koji nam donosi odgovor na pitanje šta bi se desilo da se upravo danas najpoznatiji rased (pukotina u zemlji) na svetu probudi. Učetvrtak 28. 05. stiže u bioskope.

Foto: Promo

Priča prati pilota helikoptera i spasioca Reja (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog zemljotresa kreće iz Los Andjelesa u San Francisko sa svojom suprugom sa kojom nije u najboljim odnosima kako bi spasili ćerku jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << užasa koji priroda sprema.

Dvej Daglas Džonson , poznat pod nadimkom The Rock (Stena)  najpoznatiji je američki akcioni glumac i profesionalni rvač mladje generacije. Rodio se 1972. u porodici  afroameričkog oca Rokija Džonsona , takođe nekadašnjeg rvača, i majke Ate Džonson , čiji je otac Piter Maivia takođe bio rvač.Tokokom odrastanja, često se selio s roditeljima. Živeo je na Havajima, Tenesiju  i čak na Novom Zelandu, dok se porodica  napokon  nije preselila  u Pensilvaniju.  Budući da se u školi iskazao kao vrstan sportista, dobio je stipendiju Univerziteta  u Majamiju, gde se istakao igrajući ragbi. I pored blistave karijere zbog povrede je morao da se povuče iz NFL-a.

Godine 1995. započeo je rvačku karijeru  u World Wrestling Entertaimentu (WWE), da bi dve godine kasnije postao  osvajač WWE-a i jedan od najpopularnijih rvača. Osvojio je ukupno sedam naslova osvajača WWE-a.

Godine 1999. debitovao je na televiziji tumačeći svoga oca u humorističnoj seriji Lude 70-e. Prvu filmsku glavnu ulogu ostvario je 2002. godine u filmu Kralj Škorpiona za šta je zaradio 5,5 miliona dolara.

Film SAN ANDREAS  je sniman u pustinjskim prostranstvima Australije koja su dočarala ogromne pukotine u zemlji, dok je veći deo scena snimljen na autentičnim lokacijama u San Francisku.

Film u domaće bioskope stiže u četvrtak 28.05 a do tada osetite zemljotres u ovom ekskluzivnom trejleru:

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.