Izvor: Luftika.rs, 13.Dec.2022, 16:33

Samohrana majka šestoro dece stradala u stravičnoj nesreći kod Ljiga, najmlađa beba ima 8 meseci

Gotovo svakodnevno se na srpskim putevima događaju jezive saobraćajne nesreće koje pune stranice crne hronike, a uzrok su najčešće neprilagođena brzina i nepoštovanje propisa, posebno u ovim ledenim danima kada su uslovi puta nepovoljni za vožnju.
Čitava jedna porodica ostala je zavijena u crno, nakon što je u nesreći koja se dogodila juče ujutro (12. decembar)  u blizini Ljiga, poginula majka šestoro mališana Borka Janković (26).
Nesrećna devojka je podlegla povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na licu mesta, na koje su brzo izašle hitne službe.
Nesreća se desila u mestu Kadina Luka 12. decembra oko 8 i 30, kada je automobil kojim je upravljao Nenad M. (41) sleteo s puta.
Stradala Borka se nalazila na suvozačevom mestu, a sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.
Borkin otac Aca u razgovoru za portal Nova ističe da ih je velika tragedija zadesila.
– Ovo je strašna tragedija, moja ćerka ima šestoro dece, najmlađe osam meseci, najstarije osam godina. Ovo malo je cele noći plakalo, mi ćemo preuzeti brigu o njima – kaže neutešni otac u razgovoru za Nova.rs.
Ističe i da je njihova Borka odnedavno sa Nenadom, koji se nalazio za volanom automobila.
– Sa Nenadom je bila oko mesec dana. Ona se pre godinu dana razvela od muža, on je otišao u inostranstvo da radi.
Borka je dan pre nesreće išla sa majkom u manastir, da se pomoli za sestru koja je bolesna – kaže otac i dodaje da i dalje ne mogu da veruju da njihove ćerke više nema.
Podsetimo, u nesreći je teško povređen i vozač, koji se nalazi u bolnici.
Nakon istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće, a prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je do udesa došlo usled prebrze vožnje.
Izvor: Nova
Teška nesreća u NS: Mladić poginuo u prepolovljenom automobilu, devojčica (15) kritično

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"ĆERKA ZANEMELA, BEBA STALNO PLAČE" Porodica majke šestoro dece koja je nastradala kod Ljiga neutešna: "Stalno pitaju gde im je mama i kada će da dođe"

Izvor: Blic, 14.Dec.2022, 13:32

Borka Janković (26) iz Lajkovca koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju ujutru kod Ljiga, kada je automobil kojim je upravljao Nenad M. (41) sleteo s puta, sahranjena je danas u rodnom selu Grabovica. Uoči sahrane, majka prerano nastradale devojke, Nena Janković, kaže...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.