Izvor: Luftika.rs, 15.Jan.2024, 13:23

„Samo životarim, patim od raznih boleština“: Borba Čorba iskreno o starosti i 28 godina mlađoj supruzio

Frontmen grupe „Riblja Čorba“, Bora Đorđević (71) otvorio je dušu o svojoj najvećoj ljubavi, supruzi Dubravki koja je 28 godina mlađa od nje i koja je njegova najveća podrška.
Čuveni muzičar Bora Đorđević pokazao je pred kamerama novu tetovažu, koju je uradio iz ljubavi prema 28 godina mlađoj supruzi Dubravki, a onda i otkrio kako je počela njihova ljubav.
– Kad sam video Dubravku, znao sam da je to to. To je bilo u Mariboru, na katolički Božić. E, onda je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << došla u Beč… Onda sam ja došao u Ljubljanu kod nje, s namerom da ostanem dan, dva, a ostao sam sedam dana. Vrlo brzo mi je bilo jasno da pored nje mogu da živim i da dišem – rekao je Bora Đorđević u emisiji Mire Adanje Polak i prisetio se mladosti.
– Uvek mi ono što je nekad bilo izgleda lepše… Znate ono: „E, kad sam ja bio mlad…“, to je to valjda… Valjda je svakome svoja mladost lepa. Ja, međutim, imam i lepu starost. Uživam ovde.
Bora Čorba je citirao i stihove nove pesme, koja kako kaže opisuje njegovo trenutno stanje, prenosi Blic.
– Da čujete moju novu pesmu… „Zaista ne volim to što starim, postajem matora lenština, ne živim, samo životarim, i patim od raznih boleština… Ovde se osećam k’o i svi stranci, dok zadnje dane odrađujem, sve ljude držim na distanci i samom sebi dosađujem“.
Podsetimo, koncert benda “Riblja Čorba” koji je trebalo da se održi 30. decembra od 20 časova na Trgu kralja Milana u Nišu je bio otkazan zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena benda Borisava Đorđevića.
Bora Čorba otkrio zašto je Bajaga izbačen iz grupe: Zvali smo ga, ali nije hteo da dođe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Prestali su da mi rade pojedini delovi... Nisam odmah reagovao, opustio sam se": Bora Čorba o supruzi koju je sreo kada je imao 61 godinu i NARUŠENOM ZDRAVLJU

Izvor: Blic, 15.Jan.2024

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja Čorba", priznaje da mu je supruga Dubravka, koja je 28 godina mlađa od njega, velika podrška u životu i da se prvenstveno zbog sebe, ali i zbog nje trudi da bude dobro.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.