Šakira podelila dirljivu fotografiju: Maleni Saša u naručju svoga tate

Izvor: Story, 09.Feb.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakira podelila dirljivu fotografiju: Maleni Saša u naručju svoga tate

Slavna pevačica objavila je još jednu fotografiju svog novorođenog sina

Žerar Pike, Saša, foto: Instagram

Lepa fotografija poznatog fudbalera sa sinom raznežila je njegove brojne obožavaoce,a slavni par je ovu fotografiju iskoristio kako bi pomogao deci kojoj je potrebna pomoć.

Prvu fotografiju malenog Saše, pogledajte OVDE.

Fotografija je objavljena i na stranici organizacije UNICEF Baby Shower, koja prikuplja sredstva za siromašnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << decu, odnosno novac kako bi se kupili obroci, medicinske potrepštine, ćebad i druge stvari koje bi deci olakšale detinjstvo.

Šakira je svog drugog sina rodila 29. januara ove godine, a nekoliko dana kasnije je na svom Instagram profilu objavila fotografiju pokraj koje je napisala da Saša ima iste noge kao tata.

Fotografiju pogledajte OVDE.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.