Šakira i Žerar u iščekivanju bebe: Plemeniti potez slavnih roditelja

Izvor: Story, 22.Jan.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakira i Žerar u iščekivanju bebe: Plemeniti potez slavnih roditelja

Slavni par je poželeo da umesto poklona bebi, ljudi uplate novac u humanitarne svrhe

Šakira, Milan i Žerar Pike, foto: Instagram

Jedan od najpopularnijih pevačkih zvezda planete, Šakira, na društvenim mrežama ima milione pratilaca, a njen utican na njih je teško izmeriti.

Kako bi podstakla i druge na dobra dela i brigu o deci koja rastu u nehumanim uslovima u zemljama trećeg sveta, ambasadorka UNICEF-a odlučila je da darivanje svog još nerođenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << deteta (beba stiže za najviše dva meseca), pretvori u humanitarni događaj.

Naime, kako joj gosti ne bi donosili skupocene poklone, odlučila je njihov novac da pretvori u kapital za decu u teškoj socijalnoj situaciji i tako iskoristi svoju slavu u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.