Sahranjen Šaban Šaulić uz zvuke pesme “Ne plači dušo” – Pevačev sin održao potresan govor

Izvor: Story, 22.Feb.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Šaban Šaulić uz zvuke pesme “Ne plači dušo” – Pevačev sin održao potresan govor

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je u 15 sati danas na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana. Šaulića je na večni počinak ispratila porodica – supruga Gordana, sin, Mihajlo, ćerke Sanela i Ilda, zetovi i unuci, ali i brojni prijatelji, kolege, sportisti i političari, kao i nekoliko hiljada ljudi. Zorica Brunclik se ... The post Sahranjen Šaban Šaulić uz zvuke pesme “Ne plači dušo” – Pevačev sin održao potresan govor appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaban Šaulić sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Izvor: B92, 22.Feb.2019

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju...Poslednji pozdrav tragično nastradalom pevaču uputili su porodica, prijatelji, kolege, saradnici i više hiljada poštovalaca njegove bogate pevačke i kompozitorske karijere...Na sahrani, koja je...

Nastavak na B92...

POTRESNE FOTOGRAFIJE SA SAHRANE Bol i tuga za Šabanom Šaulićem razdiru dušu (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Feb.2019

Šaban Šaulić danas je sahranjen na Novom groblju uz zvuke pesme "Ne plači dušo" koju je posvetio svojoj supruzi Gordani.

Nastavak na Blic...

GOCA GRCALA OD BOLA! Uz ovu pesmu Šaban Šaulić ispraćen je na večni počinak: Da ti srce PUKNE OD TUGE! (VIDEO)

Izvor: Press, 22.Feb.2019

Šaban Šaulić sahranjen je u Beogradu, na Novom groblju. Supruga Gordana jedva je izdržala ovaj dan na nogama. Sin Mihajlo sve vreme ju je držao za ruku. . Kralj narodne muzike...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.