Sahranjen Mihailo Miša Janketić, evo kako su se kolege glumci oprostili od legende srpskog glumišta! (foto)

Izvor: Story, 18.Maj.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Mihailo Miša Janketić, evo kako su se kolege glumci oprostili od legende srpskog glumišta! (foto)

Proslavljeni srpski glumac Mihailo Miša Janketić (81) sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Na večni počinak ispratila ga je porodica, familija, prijatelji i kolege. Sa bolom na licu i suzama u očima oprostili su se od velikana srpskog glumišta. Sahrana je počela u 15 časova, a pre toga od 12 ... The post Sahranjen Mihailo Miša Janketić, evo kako su se kolege glumci oprostili od legende srpskog glumišta! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miša Janketić sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2019

Glumac Mihailo Miša Janketić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana...Od Janketića su se oprostili njegovi prijatelji iz Tomaševa u uverenju da će aplauzi njegove publike u Tomaševu i Beogradu trajati iako je njegovo srce prestalo da kuca...Okupljene na Novom groblju, među kojima je bio i generalni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.