Sad je stvarno preterala...

Izvor: Mondo, 18.Mar.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je stvarno preterala...

Znali smo da Kim Kardašijan voli sebe, ali baš toliko...

Starleta je jaknu sa svojim likom, na opšte zgražavanje, već jednom prošetala, a mi smo se nadali da ju je posle toga bacila u kantu za đubre.

Kim Kardašijan je na Beverli Hilsu uslikana u uskoj crnoj haljini (iz koje se preliva), mrežastim čarapama, sandalama i kožnoj jakni na kojoj se nalazi njen lik. Njen lik nalazi se na rukavu, kao i na leđima, a sve to ukrašeno je i natpisima "chill" (iskuliraj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opusti se) i "slay" (razvali).

Ono što je zanimljivo je da je Kim poznata po tome što ne nosi istu odeću dva puta, ali izgleda da se u ovu jaknu "zaljubila".



Izvor: YouTube

Iako nam je ova jakna odvratna, ruku na srce, Kim nije prva javna ličnosti koja je prošetala svoj lik na odeći - to su radili (i povremeno rade) Nikolas Kejdž, Tejlor Svift, Paris Hilton.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.