Sa ovom devojkom Ronaldo je prevario Irinu Šajk!

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa ovom devojkom Ronaldo je prevario Irinu Šajk!

Daniela Čaves je čileanska zečica, a nakon afere u kojoj je otkriveno da je fudbaler varao rusku manekenku, rešila je da otkrije detalje veze sa Ronaldom.

Daniela Čaves, foto: Instagram

Pre nekoliko nedelja, časopis San pisao je da je Ronaldo varao bivšu devojku Irinu Šajk.

Izvor ovog lista navodi da je Kristiano varao rusku manekenku sa desetinama žena. Jedna od njih je i Danijela Čaves, i ona je meksičkom časopisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << otkrila određene detalje iz druženja sa Portugalcem.

Irina Šajk napala Ronalda tokom intervjua: Muškarac mora da mi bude veran!

- Upoznala sam Kristijana u novembru 2014. godine u Americi. Već smo se dopisivali preko mejla i pričali smo preko Skajpa. Morala sam da putujem zbog posla, a on mi je rekao da dolazi na nekoliko dana - rekla je zgodna Čileanka, a prenosi Telegraf.

Seksepilan Ronaldo pokazao Irini šta propušta (FOTO)

- U početku je bio stidljiv, ali kada je izgradio samopoudzanje, bio je pravi muškarac, iako je još uvek bio malo bojažljiv. Voleo me je, ali ideja je bila da to ne pokazuje. Samo je hteo da ispuni san i da ima seks sa mnom – dodala je ona.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.