Sa košarkaša prešla na fudbalere: Dara Bubamara ima NOVOG DEČKA?!

Izvor: Story, 25.Nov.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa košarkaša prešla na fudbalere: Dara Bubamara ima NOVOG DEČKA?!

Na njoj je očigledno da sija od samopouzdanja. Dara Bubamara sa košarkaša je prešla na fudbalere! Kako ekskluzivno saznaje Kurir, folk pevačica je posle raskida sa mladim Nemanjom Bezbradicom, uplovila u vezu s takođe mlađanim fudbalerom, i to strancem! View this post on Instagram 🤩🤩🤩 NEW PHOTOS🤩🤩🤩❤️😘 @andrejadamnjanovic @___ceger___ @makeupdespot @zoransekicki @infinity___production A post shared ... The post Sa košarkaša prešla na fudbalere: Dara Bubamara ima NOVOG DEČKA?! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Raskinula sa košarkašem: Dara Bubamara ima novog dečka

Izvor: Blic, 25.Nov.2018

Dara Bubamara sa košarkaša je prešla na fudbalere! Pevačica nije dugo samovala, već je tri meseca od raskida sa mladim Nemanjom Bezbradicom, uplovila u vezu s takođe mlađim sportistom, fudbalerom i to strancem!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.