SVI PRIČAJU O OVOME! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Maj.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI PRIČAJU O OVOME! (VIDEO)

Dobra, stara vremena... Vratio se "TROUGAO"!

Foto: YouTube/screenshot

Crveni kiosci, viršle koje su imale "poseban" ukus i jogurt. Ali, ne bilo koji jogurt, nego onaj trouglasti (zapravo reč je o teatredru, ali svi smo ga zvali "trouglasti").

Bili su to neki od simbola nekadašnjeg vremena za koje mnogi misle da je bilo bolje, bezbrižnije. Gotovo da nije bilo osobe koja nije volela da uzme viršlu, sa senfom (kako drugačije!) i popije jogurt "na brzaka", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za užinu. Bila je to preteča "brze hrane" koje danas ima na svakom koraku. I gotovo da nije bilo osobe koja se bar jednom nije isprskala jogurtom dok ga je otvarala (zubima se otkidao vrh, najčešće) :)). Ali, ne mari, važan je bio taj ugođaj za stomak.

Kompanija "Imlek" odlučila je da posle više od 20 godina vrati dobro poznati izgled pakovanja jogurta. U prodaji je ponovo "Moja kravica jogurt" u trouglastom pakovanju.

Povodom toga, "Imlek" je organizovao tematsku retro žurku u utorak uveče u Beogradu, a prisutni su imali priliku da se prisete dobrih starih vremena čiji je simbol bio upravo ovaj jogurt.



Izvor: YouTube

Generalni direktor Imleka Ilija Šetka kaže da su u kompaniji slušđali glas potrošača i da je "trougao" vraćen, jer je to bila želja kupaca.

"Kroz stalnu komunikaciju sa potrošačima ustanovili smo da im je ovaj proizvod najviše nedostajao, i zbog toga smo odlučili da ponovo lansiramo trouglasti jogurt. Prošlo je godinu i po dana od kada mi je rečeno da je to nemoguće i da na celom svetu ne postoji više nijedna mašina koja pravi trouglasti jogurt. Ipak je moguće, pošto su inženjeri Imleka i Tetra Paka našli način da danas originalno pakovanje Moja Kravica jogurta, u svima omiljenoj trouglastoj ambalaži, ponovo bude u prodavnicama širom Srbije. Onima koji ga pamte, Moja Kravica 'trougao' probudiće najlepša osećanja i podsetiti ih na dobra stara vremena", izjavio je Šetka.

Pojedini komentari sa Twittera:

Nekada nam je omiljen doručak ili školska užina bio upravo trouglasti jogurt i kifla. pic.twitter.com/Twyo0HwNuZ

— Tobit (@TobitMMM) April 16, 2016

Twitter Embed Code

postmoderna:

umakanje slane plazme u trouglasti jogurt ispred crvenog kioska dok oliver mlakar vodi kviz a milka planinc devalvira dinar

— Drug Pelikan (@kazi_tibi) May 17, 2017

postmoderna:umakanje slane plazme u trouglasti jogurt ispred crvenog kioska dok oliver mlakar vodi kviz a milka planinc devalvira dinar— Drug Pelikan (@kazi_tibi) May 17, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.