Izvor: Blic, 20.Jun.2023, 07:19

SUTRA JE MALA MATURA Evo šta roditelji i deca sve moraju da znaju: Ima li bezbednosnih rizika za polaganje?

Sutra počinje trodnevna mala matura i traje do 23 juna. Đaci će polagati testove znanja maternjeg jezika, matematike i jedan test znanja predmeta po izboru. Čini se da roditeljima usled aktuelnih situacija masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" i čestih dojava o postavljenim bombama glavna briga nije znanje dece već da li će im se dete sigurno i čitavo vratiti kući!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sutra počinje mala matura

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jun.2023

Na osnovu opšteg uspeha kandidat može da ostvari najviše 60 bodova, a na osnovu uspeha na završnom ispitu kandidat može da osvoji najviše 40 bodova Završni ispit za osmake počinje sutra, 21. juna polaganjem testa iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, dan kasnije će rešavati zadatke iz matematike,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.