SUMRAKU OSAM NOMINACIJA ZA MTV FILMSKE NAGRADE

Izvor: Kurir, 04.Maj.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SUMRAKU" OSAM NOMINACIJA ZA MTV FILMSKE NAGRADE

LOS ANĐELES - Film "Sumrak saga: Pomračenje" dobio je osam nominacija za filmske nagrade televizije Em-Ti-Vi koje će biti dodeljene 5. juna.

Treći film vampirskog serijala kandidat je za trofej za najbolji film, a nominovani su i Robert Patinson i Kristen Stjuart, glavne zvezde franšise "Sumrak saga". Slede "Početak" sa Leonardom Dikaprijem sa sedam nominacija, "Hari Poter i relikvije smrti 1" sa šest i "Društvena mreža" sa pet nominacija. Robert Patinson i Kristen Stjuart "brane" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prošlogodišnje titule najboljih glumaca koje su dobili za "Sumrak sagu: Mlad Mesec". Taj film je osvojio četiri nagrade.

Patinsonovi konkurenti su Tejlor Lotner ("Sumrak saga: Pomračenje"), Zak Efron ("Čarli Sent Klaud"), Danijel Radklif ("Hari Poter i relikvije smrti 1") i Džesi Ajzenberg ("Društvena mreža").

Uz Kristen Stjuart, kandidatkinje za nagradu za glavnu ulogu su Natali Portman, koja je već osvojila Oskara za "Crnog labuda", Ema Votson ("Hari Poter i relikvije smrti 1"), Dženifer Aniston ("Moja nazovi žena") i Ema Stoun ("Easy A").

Em-Ti-Vi filmske nagrade dodeljuju se i u nestandarnim kategorijama kao što su najbolja tuča, najlepši poljubac i najbolja scena od koje se publika zabezekne.

O pobednicima odlučuju glasovi publike, a ceremonija dodele je u Los Anđelesu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.