STOTINE PANDEMIJA ČEKA SVET U ZASEDI: Spavali su milionima godina, a zbog našeg nemara sada su spremni da udare! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Jul.2020, 18:36

STOTINE PANDEMIJA ČEKA SVET U ZASEDI: Spavali su milionima godina, a zbog našeg nemara sada su spremni da udare! (VIDEO)

Naučnici upozoravaju na uznemirujuće pojave na Arktiku. U poslednje dve nedelje, temperature u Sibiru su dostigle rekordnih 38 stepeni Celzijusa zbog neviđenog toplotnog talasa, a tamo su istovremeno izbili i veliki požari, ispuštajući ogromne količine ugljen-dioksida u atmosferu, što bi moglo ukazivati na začarani krug "klimatskog sloma".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Korona nije jedina: STOTINE VIRUSA SA PANDEMIJSKIM POTENCIJALOM ČEKA U ZASEDI, zbog našeg nemara spremni da udare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Naučnici upozoravaju na uznemirujuće pojave na Arktiku...U poslednje dve nedelje, temperature u Sibiru su dostigle rekordnih 38 stepeni Celzijusa zbog neviđenog toplotnog talasa, a tamo su istovremeno izbili i veliki požari, ispuštajući ogromne količine ugljen-dioksida u atmosferu, što bi moglo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.