STOJIM I GLEDAM U 4 KVADRATA KRVI MOG SINA NA TROTOARU Otac ubijenog MMA borca OTVORIO DUŠU: Ubili su i nas kao porodicu!

Izvor: Kurir, 23.Mar.2024, 22:15

"STOJIM I GLEDAM U 4 KVADRATA KRVI MOG SINA NA TROTOARU" Otac ubijenog MMA borca OTVORIO DUŠU: Ubili su i nas kao porodicu!

Ubijen je u noći između 24. i 25. februara ispred kluba na Dorćolu, a osumnjičeni za ubistvo su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), koji se nalaze u bekstvu

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

„Stojim i gledam u četiri kvadrata krvi mog sina na trotoaru“: Najpotresnija priča oca ubijenog MMA borca

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024

Foto: Printscreen/Youtube, Telegraf, Privatna arhiva. .. Reprezentativac Srbije u MMA i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu Stefan Savić (23) u sport je ušao kako bi znao da se suprotstavi maltretiranju u školi, ali od njega nije odustao. Rodila se ljubav prema sportu, a jedino prihvatljivo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.