SRBIJA BIRA NOVU MIS TURIZMA

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA BIRA NOVU MIS TURIZMA

Srbija će po treći put imati svoju predstavnicu na izboru za mis turizma planete 2010. A u „Seatovom“ salonu predstavljeno je petnaest devojaka koje su ušle u finale za ovaj

Srbija će po treći put imati svoju predstavnicu na izboru za mis turizma planete 2010.

A u „Seatovom“ salonu predstavljeno je petnaest devojaka koje su ušle u finale za ovaj izbor. Nakon poziranja fotoreporterima, lepotice su se uputile na sedmodnevne pripreme na Divčibare, posle kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ih 1. juna čeka veliko finale.

Agenciji „Tejk fajv“, organizatoru takmičenja, pridružile su se i kreatorke Marijana Mateus i Milena Radović, čije će kreacije devojke nositi na finalnoj večeri, kao i Romana Panić, koja će pesmom zabaviti sve prisutne.

Voditelji će biti Vanja Bulić i Suzana Mančić, dok će se za koreografiju pobrinuti naša čuvena balerina i koreograf Sonja Lapatanov.   

Buduća misica turizma predstavljaće Srbiju u julu na izboru za mis turizma u Grčkoj, a nju, osim laskave titule, očekuje ekskluzivno putovanje u Barselonu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.