SPAVAĆA SOBA NAJBOLJE MESTO ZA OPUŠTANJE

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAVAĆA SOBA NAJBOLJE MESTO ZA OPUŠTANJE

Soba u kojoj spavate prvenstveno je namenjena za odmor! To je zapravo prostorija u kojoj je najvažnije postizanje ravnoteže i harmonije, pa zato iz nje treba da sklonite sve što bi moglo da unese nemir ili nesklad između vas i vašeg partnera.

Soba u kojoj spavate prvenstveno je namenjena za odmor!

To je zapravo prostorija u kojoj je najvažnije postizanje ravnoteže i harmonije, pa zato iz nje treba da sklonite sve što bi moglo da unese nemir ili nesklad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << između vas i vašeg partnera.

* Krevet je najvažniji komad nameštaja u sobi. Zato obratite pažnju kad ga kupujete i izaberite najbolji koji sebi možete da priuštite. Posebnu pažnju posvetite izboru dušeka jer ćete na njemu spavati svake večeri.

I veličina kreveta je veoma bitna. Nije dobro kad je premali, a preveliki, po feng šuiju, može da dovede do rasipanja prihoda.

* Spavaća soba ne bi trebalo da bude pretrpana. Pošto većina prosečnih stanova nema posebno mesto za garderobu, onda u nju smestite veliki orman, koji bi trebalo da bude u tonu s krevetom i noćnim ormarićima.

* S obe strane kreveta treba da budu postavljene komodice s lampicama kako biste mogli da odložite knjige, budilnik i ostale sitnice koje bi vam tokom noći mogle trebati.

* U sobi u kojoj spavate ne bi trebalo da se nalaze predmeti za zabavu i stimulaciju kao sto su televizor, kompjuter ili sprave za vežbanje jer je ova prostorija predviđena isključivo za odmor i posvećivanje partneru.

* Naročitu pažnju obratite na područje ispod kreveta, budući da je taj prostor magnet za skupljanje prašine, naročito u slučajevima kad je ispunjen raznim trenutno nepotrebnim stvarima poput daske za peglanje ili usisivača.

* Važno je da u spavaćoj sobi vlada simetrija jer predmeti u paru simbolizuju skladan odnos medu partnerima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.