ŠOK! ABORTIRALA DVA PUTA u ISTOJ godini!

Izvor: Story, 29.Avg.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! ABORTIRALA DVA PUTA u ISTOJ godini!

Glumica Alisa Milano, progovorila je o prekidu trudnoće kada je imala samo 21. godinu. Ali, priznanje koje je posebno iznenadilo njene fanove je da je te iste godine ponovo ostala trudna, ali ponovo je donela istu odluku. – Znala sam da u tom momentu nisam sposobna da budem majka, zato sam se odlučila za pobačaj. ... The post ŠOK! ABORTIRALA DVA PUTA u ISTOJ godini! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Alisa Milano abortirala dva puta u istoj godini

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2019

​Glumica Alisa Milano, progovorila je o prekidu trudnoće kada je imala samo 21. godinu. Ali, priznanje koje je posebno iznenadilo njene fanove je da je te iste godine ponovo ostala trudna, ali ponovo je donjela istu odluku, javlja story.rs.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.