SMRT Zombi dečaka potresla svet: Policija tvrdi da je skočio sa terase, a porodica OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE

Izvor: Story, 04.Avg.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT Zombi dečaka potresla svet: Policija tvrdi da je skočio sa terase, a porodica OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE

Popularni umetnik Rik Dženets, (Zombie boy) prepoznatljiv po tetovažama koje prekrivaju celo telo, preminuo je juče u 32. godini života. Njegovo telo pronađeno je u Montrealu u Kanadi. Kanadski mediji su preneli da je mladi Rik izvršio samoubistvo u svom stanu u Montrealu, a policija je izdala saopštenje u kojem stoji da je Dženest pronađen ... The post SMRT Zombi dečaka potresla svet: Policija tvrdi da je skočio sa terase, a porodica OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OVAKO IZGLEDA BEZ TETOVAŽA Juče je ceo svet plakao za njim, ali malo ko zna šta mu se dogodilo sa 15 godina zbog čega je i postao ZOMBI BOJ (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Avg.2018

Vest da je model, glumac i umetnik Rik "Zombi Boj" Dženest (32) pronađen mrtav u svom stanu u Montrealu, potresla je ceo svet.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.