SLIKALA SE GOLA ZA DEČKA I POSTALA SEKSI ZVEZDA

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKALA SE GOLA ZA DEČKA I POSTALA SEKSI ZVEZDA

MAJAMI - Tinejdžerka Endži Verona (18) postala je internet seksi zvezda, a njen život je pretvoren u pakao. Naime, na Guglu ima njenih 179.000 slika, a ako se ukuca njeno ime dobije se preko 900.000 rezultata.

Kada je imala 14 godina, Endži se slikala u zavodljivim pozama i takve fotografije postavila je na svoj privatni profil na sajtu Photobucket. Ona se slikala za njenog tadašnjeg dečka, ali je profil hakovan i njene golišave slike preplavile su internet. Gotovo preko noći postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je slavna.

Zbog toga je morala dva puta da promeni školu jer su je maltretirali i ismejavali. Dobija čak i   prete smrću.

Pretnje su bile toliko ozbiljne da je FBI uzeo u svoju zaštitu, ali nije uspeo da spreči širenje njenih fotografija na internetu.

Mnoge online slike, tvrdi Varona, nisu njene nego su montirane - glava jest njena, ali ostatak nije.

Otkako je postavila provokativne fotografije na Photobucket pojavilo se nekoliko njenih lažnih profila na Fejsbuku i Tviteru. Jedan njen lažni Fejsbuk profil ima više od 41.000 članova, a njene slike se nalaze i na mnogim ameterskim porno oglasima.

Zbog ovog seks skandala retko izlazi iz kuće, srednju školu završava dopisno i ne pada joj na pamet da vidi šta ima na Fejsbuku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudbine tinejdžerki koje su slučajno postale mete seks manijaka na inrternetu

Izvor: Blic, 14.Nov.2011

Endži Varona iz Majamija bila je dobra učenica pred kojom je svetla budućnost. Ali, nekoliko svojih fotografija u bikiniju koje je naivno postavila na internet umalo su uništile život ove tinejdžerke, a njena sudbina je postala noćna mora svakog roditelja...Sve se dogodilo pre četiri godine....

Nastavak na Blic...

Žrtve seks manijaka na internetu (FOTO + VIDEO)

Izvor: S media, 15.Nov.2011, 00:35

Sve se dogodilo pre četiri godine, kada je 16-godišnja Endži Varona postavila je na sajt "Fotobaket" fotografije na kojima je pozirala u donjem vešu ili kupaćem kostimu za svog dečka. Iako ih je zaštitila lozinkom, neko je hakovao sajt i pustio ih na internet mimo njene volje. Od tog trenutka...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.