SLAĐANA DELIBAŠIĆ: NEMA VITKOSTI BEZ VEŽBANJA!

Izvor: Kurir, 26.Jun.2010, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAĐANA DELIBAŠIĆ: NEMA VITKOSTI BEZ VEŽBANJA!

Pevačica Slađana Delibašić ne broji kalorije i jede sve što poželi. U hrani naročito uživa noću, ali ne brine za kilograme jer vitku liniju održava svakodnevnim vežbanjem.

Šta najviše voliš da jedeš, a šta nikad ne bi probala?

- Najviše volim salate, a nikada ne bih probala pihtije i čvarke.

Hraniš li se zdravo?

- Ne, čak previše jedem noću. To je moj najveći problem - ne mogu da zamislim da na spavanje odem praznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stomaka. Nikada nisam držala dijetu niti sam brojala kalorije, a svakodnevnom vežbanju mogu da zahvalim na vitkoj liniji.

Kada bi htela da zavedeš svog muškarca hranom, šta bi mu spremila?

- Napunila bih mu đakuzi i donela jagode i šampanjac. Uopšte se ne bih mučila.

Da li su ti muškarci donosili doručak u krevet?

- Ma kakvi, ali sama sam za to kriva. Ja sam umela njima da nosim kafu ili doručak u krevet na početku, ali to sam uradila svega dva puta, jer time ništa ne dobijaš. U tim situacijama muškarci pomisle: „Jao, pa ona mene obožava“, a treba da bude obrnuto.

Piletina u kari sosu

Sastojci:

piletina

pirinač

slatka pavlaka

kari

majoran

maslac

brašno

vegeta

mleko

Priprema:

Zagrejati puter na tiganju, iseckati piletinu na sitne kockice, uvaljati u brašno i staviti u tiganj i pržiti tri-četiri minuta, dok ne porumeni. Dodati celu slatku pavlaku, malo karija, majoran i malo mleka kako smesa ne bi bila ni previše gusta, ali ni previše retka. Kad provri, sklonite s vatre i napravite pirinač na vodi, koji ćete poslužiti uz piletinu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Slađana Delibašić: Na spavanje ne idem praznog stomaka

Izvor: Svet, 26.Jun.2010

Pevačica Slađana Delibašić ne broji kalorije i jede sve što poželi. U hrani naročito uživa noću, ali ne brine za kilograme jer vitku liniju održava svakodnevnim vežbanjem. "Najviše volim salate, a nikada ne bih probala pihtije i čvarke. Ne hranim se baš zdravo, čak previše jedem noću....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.